SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Wednesday, 28 October 2009

Ratu Cacing Anil

Critane : Critane Kartolo dadi Ratu kerajaan "Cacing Anil" sing dijuluki prabu Minohek, nduwe patih loro : patih Sapari karo patih Munawar, Prabu Minohek ambek patihe loro maeng ngadakno "turba", ndelok deso2 sa' kelilingi kerajaan. Nang dalan ketemu karo Putri Endang Susiati anake Rojo Tawang Gantung Kecik (Yono), trus Ratu cacing Anil kesengsem seneng karo sang putri maeng, sampek gandrung barang. Putri Endang Susiati wedhi trus mlayu melbu kraton, diuber karo Ratu cacing Anil karo patihe 2 maeng, sampek kedadeyan brontoyudho (perkelahian), Rojo Tawang Gantung Kecik karo putri mlayu njaluk tulung nang nggone pandito Bestmen (Basman). Yok opo teruse crito? ringekno dewe yo (Pemain : Cak Kartolo, Cak Sapari, Cak Munawar, Cak Basman, Neng Susiati, Cak Yono, Cak Sokran ambek Cak Amin Tohari)


Link Download:
  • Ratu Cacing Anil side A : LQ , HQ
  • Ratu Cacing Anil side B : LQ , HQ

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :