SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Tuesday, 10 November 2009

Lutung Mlebu Sarung

Critane : Kartolo ambek Slamet meguru nang pedepokan, mbah (gurune) nglarang Kartolo ambek Slamet mlebu senthong (kamar) tertentu, tapi Kartolo karo Slamet ndableg terus nekad mlebu senthong maeng. Mari mlebu senthong maeng, wujude Kartolo berubah dadi lutung, Slamet dadi wedus. Kartolo ambek Slamet getun, terus njaluk sepuro nang mbah guru, Kartolo ambek Slamet isok berubah wujude dadi asline (menungso) maneh syarate kudu nulung wong wedok sing ketemu nang dalan.
Nang tengah dalan Kartolo ambek Slamet ketemu karo wong wedok 2, Putri Kastini karo ibune sing loro, terus Kartolo nambani ibune Kastini terus waras.
Bareng ibune Kastini waras, Ratu Basman karo Patih Sapari ketemu terus ngejak mulih nang kraton, Lutung karo wedus maeng yo melok pisan.
Sakjane Prabu Basman iku kudu seneng karo anak tirine (Kastini), mergo wedhi karo Prabu Basman, Kastini dijogo karo lutung maeng. Yok opo critane teruse? Opo Kartolo ambek Slamet dadi wong maneh? Ringekno dewe yo...




Link Download :
  • Lutung Mlebu Sarung side A : LQ , HQ
  • Lutung Mlebu Sarung side B : LQ , HQ

1 comment:

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :