SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Tuesday, 7 April 2009

Tumpeng Maut

Critane : Munawar kelangan sewek, tibakno sing nyolong koncone dewe Sapari, Munawar mangkel terus nglaporno Sapari nang Lurah Basman. Nah Sapari gak kurang akal, sewek'e didol, duwite digawe slametan, nah mudine (sing dungani) iku Kartolo, yok opo kedadean selanjute, Monggo diringekno mawon, nek pingin download, yo sampeyan download.

(Pemain : Cak Kartolo, Cak Sapari, Cak Munawar, Cak Basman, Ning Tini)








Link Download :

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :