SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Monday, 8 February 2010

Ketemu Jodoh

Critane : Kartolo ketemu Marlena nang dalan, mari ngono kidung-kidungan (gending Kicir-kicir) wong loro. Berhubung Kartolo seneng ambek Marlena, Kartolo ngajak Marlena nang omahe pamane Kartolo (Basman). Nang kono wong telu kidung-kidungan (Tul Jaenak). Pingin weruh teruse crito? Ringekno dewe yo... (Pemain : Cak Kartolo, Cak Basman ambek Ning Marlena)


Link Download :
  • Ketemu Jodoh side A : HQ
  • Ketemu Jodoh side B : HQ

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :