SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Sunday, 13 December 2009

Warung Kintel

Critane : Blontang nduwe warung sing dijuluki warung kintel mergo Blontang wajahe mirip, tapi saiki wis tutup dadi Blontang gak dodol maneh. Kartolo ambek Sapari nggudoi Blontang terus.
side B : Basman karo bojone omong-omongan ngenai sawahe sing panen, mari ngono Blontang sing sek dulur karo Basman nyilih sepeda pancal kanggo ngeterno anake. Sakjane Basman yo males nyilihno sepda maeng, berhubung sek dulur akhire sepeda maeng disilihno Blontang. nang tengah ndalan Blontang ketemu Kartolo ambek Sokran, lha sepeda maeng ambek Blontang didol nang Sokran 30 ewu. Yok opo teruse crito? Opo Basman ngamuk? Ringekno dewe yo.... (Pemain : Cak Kartolo, Cak Blontang, Cak Sapari, Cak Sokran, Cak Basman, Ning Kastini)




Link Download :
  • Warung Kintel side A : HQ
  • Warung Kintel side B : HQ

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :