SUGENG RAWUH TEN BLOG MP3 DAGELAN CAK KARTOLO CS LAN SUGENG MIDANGETAKEN

Carane Nggolek Duit Nang Internet :

Big Family "Bisnis STIFORP" Rotator

STIFORP Indonesia
Video Penarikan Bonus Stiforp via ATM MANDIRI

Belum join Bisnis Online Stiforp? Daftar DI SINI Semoga Sukses!!

Wednesday, 29 April 2009

Dukun Ulo Enthong

Critane : Basman nduwe gendakan(pacar) jenenge Tini, sakjane Tini iki gak gelem karo Basman, tapi Basman wis entek-entekan bondho, opo ae dikekno nang Tini maeng, sampek-sampek Basman gak duwe duwek. lah pas ketemu koncone Sokran mbarek Sidik, Basman sambat, akhire wong loro maeng nduwe ide kanggo nggolek duwek ben cepet, Basman dikongkon dadi dukun, dukune arane "Nyai Losi". Supoyo ndang cepet oleh duwek langsung praktek wong loro maeng (sidik mbarek Sokran) dadi cantrike lha dukune "Nyai Losi" ndelik nang grumbul. Ndilalah pasien pertama koq gendakane Basman yoiku Tini mbarek pacare Kartolo. Yok opo polahe Basman bareng sing dadi pasien iku Tini mbarek gendakane Kartolo? ringekno dewe yo :) .


Link Download :

4 comments:

  1. kesuwu.....nn

    tak enteni judul liane dulur

    ReplyDelete
  2. diupdate terusss....sampek kemeng ...drijiku :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh ga enak gag ada play di bolgnya,, dihapus ya..

    ReplyDelete

peluang usaha

Sing Ngeklik iklan iki ta' dungakno rejekine akeh, Suwun :) :